2011-04-25
 02:02:59

Klockan är på natten.. extremt ointressant

Jag har tråkigt, kan inte sova! FML typ.. Ska sova ensam idag för min fru har övergett mig för att ligga hemma och hosta, Iof skönt att jag slipper bli sjuk men ändååååååå!!
Jag kommer typ dö av tristess... har lekt med min nya telefon som jag fick av morfar, det är 300 någonting meter till Patrisia men jag orkar inte gå.. fett seg tjej..........(punkt)
Jag orkar inte, kommer typ lyckas vända på dygnen igen nu för att det varit lov, jag som precis kommit in i bästa tiderna så jag faktiskt sover på nätterna och gör grejer på dagarna...
Sitter i min lillebrors rum som vanligt, hann sitter och gamear.. tönt.. fast nu sitter han och kollar på en fet kille på en bro på youtube(?) speciell kille det där..
Frågan är om man ska försöka sova eller sätta på en rulle och sitta vaken hela natten.. att göra eller inte göra, det är frågan...
Fan vad jag stör mig på mig själv, jag orkar inte.. gör punkter hela tiden, vet inte varför. Gör det när jag smsar också fett störande..Kan inte låta bli..
asfuligt!
Jag ska köpa en scream mask och döda folk och sen springa in i en tavla och hugga mig själv med en kniv i axeln och hoppa på ett glasbord..
Jag har värsta planerna, man kanske ska typ börja jobba på spökhuset på grönan och typ döda alla som kommer in, sen sa Lina värsta smarta saken idag att man kan stycka folk sen gräva ner dom i andras gravar, ingen kommer typ hitta dom, fett smart!! Och vem skulle misstänka mig liksom ? jätte oskyldig..
Nu börjar jag få ännu tråkigare och du är fett mobbad som sätter dig och läser allt det här när jag skrivit extremt ointressant på rubriken.. lite charmigt ändå, jag gillare! Jag vill se en skräck film men fett tråkigt utan ljud men min bror sitter och snackar i skype så jag får inte ha ljud på, Blöööö!
Vill vara med Patrisia men hon svek mig när jag skulle gå och köpa cola och sen nu svarar hon inte.. skittjej..
Igår var jag med sveriges häftigaste tjej, Lina heter hon.. synd bara att vi inte träffas så ofta :(
Nu börjar det här inlägget bli jätte långt och ännu tråkigare, men jag tänkte bara säga hejdå!


(INGEN BILD)KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: